HERNIEUWBARE ENERGIE

Thermische zonnepanelen (zonneboilers) – warmptepompen

Om de vervuiling van ons milieu tegen te gaan en om een gezonde toekomst voor onze kinderen te verzekeren, zal iedereen een inspanning moeten leveren.
Wij vinden het onze plicht om u over de voorhanden zijnde alternatieve, hernieuwbare energie-oplossingen te informeren.

Sinds 1 januari 2014 is het verplicht om bij een nieuwbouwwoning een systeem voor hernieuwbare energie te voorzien.

Het overgrote deel van airconditioning-installaties die geplaatst worden, zijn toestellen die kunnen koelen en verwarmen, warmtepompen genaamd.
Deze toestellen bieden een energiezuinige manier van verwarmen en geven tegelijkertijd de mogelijkheid tot koelen. Door de enorme stijging van de stookolie- en gasprijzen, is een warmtepomp de zuinigste manier om een woning of kantoor te verwarmen. Deze installatie haalt bovendien zijn warmte uit de natuur – hernieuwbare energie.

Als zuinige en comfortabele verwarmingsinstallatie voor de particuliere woning, plaatsen wij veelal een combinatie van vloerverwarming met een warmtepomp.
Voor de slaapkamers worden individuele airconditioningstoestellen geplaast, die de gebruiker een geruisloos comfort verzekeren naar zowel koeling als verwarming.

Een energiezuinige manier voor de productie van sanitair warm water bekomt men door de boiler op de warmtepomp aan te sluiten, of is er de mogelijkheid voor een zonneboiler.
Op deze manier kunnen wij de klant een totaal energiezuinig en comfortabel pakket aanleveren.
De zonneboiler blijft veruit de meest interessante manier om uw energiefactuur te doen dalen d.m.v. premies door oa. de netbeheerders en sommige gemeenten.

Vanaf juli 2017 kunnen enkel nog premies aangevraagd worden wanneer de installatie geplaatst werd door een Rescert-gecertificeerd installateur. Wij zijn trots om te melden dat wij bij de eerste, kleine groep gecertificeerde installateurs zijn. Uw premie wordt dus gegarandeerd ook na juni 2017!

Onze huismerken zijn Mitsubishi Electric (warmtepompen), Latento en Rotex (zonneboilers).

Informatie?
Wenst u meer informatie, contacteer Tom Damme vrijblijvend via de ‘contact-pagina’.
Neem ook een kijkje op de websites van Mitsubishi Electric, Latento, Rotex en op energiesparen.be
(Algemene voorwaarden)