AIRCO


Nieuwbouw, verbouwing en renovatie
Wanneer u het juiste klimaat wil voor uw woon- en/of werkomgeving dan kiest u best voor een warmtepomp van Mitsubishi Electric.

De electronica-achtergrond van Mitsubishi Electric maakt van de airconditioning een regeltechnisch hoogstaand product met zeer veel instellingsmogelijkheden. Vandaar dat Mitsubishi Electric Airconditioning tot de top 3 van airconditioning-fabrikanten in de wereld behoort.
Mitsubishi Electric ontwikkelt al ruim 75 jaar comfort systemen. Voortdurende research, moderne technieken en efficiënte productiemethoden vormen de basis voor het feit dat Mitsubishi Electric momenteel de grootste fabrikant van split airconditioners ter wereld is.

Wij werken ook samen met andere leveranciers van airconditioners. Hierdoor hebben we in de loop der jaren een grote knowhow opgebouwd waardoor we van de meeste merken de sterke punten kennen. Deze kennis laat ons toe om voor u het meest geschikte systeem voor te stellen voor uw toepassing.

Dat installatie van een airconditioner door een vakman aangewezen is, blijkt uit het feit dat een foutieve instelling kan leiden tot bijvoorbeeld verkoudheden, tranende ogen, … 


Onderhoud & herstellingen

Heeft u reeds airconditioning, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het nodige onderhoud en eventuele herstellingen.
Lees hier over het belang van een goed onderhoud van uw airconditioner…


Informatie?

Wenst u meer informatie, contacteer Tom Damme vrijblijvend via de ‘contact-pagina’.
Neem ook een kijkje op de website van Mitsubishi Electric en op onze ‘hernieuwbare energie-pagina’.
(Algemene voorwaarden)